Personaliseer uw voetbaltafel

Aanlever­specificaties personalisatie

Wat is er nu mooier dan een Jupiter voetbaltafel met uw eigen unieke ontwerp. Volg de instructies hieronder en lever ons uw bestanden aan.

Instructies

Een design opsturen is heel eenvoudig. Volg onze instructies en verstuur ons uw ontwerp. Verstuur uw bestanden naar info@jgc.be met vermelding van uw bestelnummer en uw naam. Wanneer het bestand te groot is om via e-mail te versturen, maak dan gebruik van wetransfer.com waarmee u grote bestanden kan verzenden.

 • 5mm afloop

  In verband met de snijmarge dien je het bestand aan te leveren met een extra beeldrand, ook wel afloop genoemd, van 5 mm rondom. Zorg ervoor dat kleuren, afbeeldingen en de lay-out doorlopen tot aan de randen, zodat er geen witte randjes ontstaan na het schoonsnijden. Je kunt het bestand met bijsnij- en printermerken aanleveren, maar wij geven de voorkeur aan een bestand zonder bijsnijmerken, zodat je een perfecte afdrukkwaliteit krijgt.

 • 5mm veiligheidsmarge

  Houd alle belangrijke teksten en afbeeldingen minimaal 5 mm van de rand van de pagina.

 • CMYK Kleurmodus

  Maak gebruik van de kleurmodus CMYK, geen RGB. Gebruik kleurprofiel: FOGRA39 (ISO Coated v2) of U.S Web Coated (SWOP) v2. Dit om zoveel mogelijk kleurafwijkingen te voorkomen.

 • Resolutie

  Het ontwerp dient een minimale resolutie van 150 dpi en bij voorkeur 300dpi te hebben. Wanneer u een lagere DPI-waarde hanteert, bestaat de kans dat de afbeelding onscherp is.

 • PDF en andere bestandsformaten

  De drukklare bestandsformaten kan u aanleveren als PDF (1.4 of hoger). TIFF (1 laag), EPS, JPG kunnen we ook verwerken doch de voorkeur gaat uit naar PDF. Let op: geen word documenten

 • Tekst en Lettertypes

  Zorg ervoor dat lettertypes omgezet zijn in lettercontouren of ingesloten zijn bij het exporteren naar een PDF-bestand. Wanneer u in één van de Adobe programma’s uw werk opslaat als PDF, kies je dan voor de PDF/X-4:2010 standaard. Hierdoor worden de lettertypes automatisch ingesloten. Ook zorgt deze standaard ervoor dat alle afbeeldingen naar CMYK worden omgezet.

Jupiter Star

 • Afmetingen

  Lange zijde: 1414mm x 274mm
  Korte zijde: 692mm x 224mm
  Afloop: 5mm aan alle zijden. Uw ontwerp wordt op de 2 lange en 2 korte zijden geplakt.

Jupiter HomeStar

 • Afmetingen

  Lange zijde: 1371mm x 280mm
  Korte zijde: 723mm x 280mm
  Afloop: 5mm aan alle zijden. Uw ontwerp wordt op de 2 lange en 2 korte zijden geplakt.

Scroll naar boven